Uporaba osebnih podatkov

Podjetje Split klima d.o.o. se zaveže zbrane osebne podatke varovati kot tajne in si prizadevati za njihovo zaščito pred dostopom nepooblaščenih tretjih oseb. 

Namen zbiranja in obdelovanja osebnih podatkov bo podjetje uporabljalo samo za namene, za katere so mu bili posredovani v obsegu potrebnem za pripravo ponudbe ter brezplačnim ogledom.  Pogodbeni monter, ki je pooblaščen s strani podjetja Split klima d.o.o. bo s podatki seznanjen za namen brezplačnega ogleda in montaže naprave.

Podatki namenjeni za povpraševanje bodo zbrisani v roku 3 mesecev od dneva povpraševanja. Dostop do podatkov ima odgovorna oseba podjetja, hranijo pa se na e-mail naslovu info@split-klima.si. 

Podjetje osebnih podatkov ne uporablja za izvajanje direktnega marketinga.

Brezplačno svetovanje

Strokovni sodelavci imajo na področju klimatskih naprav več kot 15 let delovnih izkušenj. Nasveti in konkretna shematska predstava sta ključni za vaše udobje in pravilno delovanje naprav.

Kontaktirajte nas

Zavedamo se, da je konkretna predstava o izgledu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah, ki so potrebne za zagotavljanje maksimalnega udobja v prostoru, za uporabnika zelo pomembna, zato smo veseli vsakega vprašanja.

Delovni čas

  • Ponedeljek - Petek 08:00 do 17:00
  • Telefon 24/7: 040 33 99 00
  • Email 24/7: info@split-klima.si

Partnerji: