Pot do Vaše klima naprave

Odločitev za split-klima napravo

Odločitev za montažo split klima naprave je zagotovo začetek poti, ki pa je lahko prej kot lahka! Znamka, moč, lokacija, senca, sonce, jug, sever, itd. so vprašanja na katera je potrebno odgovoriti.

Povpraševanje

Povpraševanje je del poti, pošljite nam povpraševanje! Naše prednosti so ravno v temu, da s pooblaščeno mrežo monterjev lahko znižamo stroške storitve montaže, itd.

Brezplačen ogled in svetovanje

Oglasili se bomo pri vas in vam svetovali za izbor ustrezne klimatske naprave in načina prigraditve, ki bo za vas najboljša.

Montaža naprave

Montažo bomo izvedli v roku in na način, ki je v celoti prilagojen vašim željam. Ker je strokovna in kakovosta montaža ključna za pravilno delovanje bodo to izvedli strokovnjaki, ki posedujejo vse potrebne certifikate.

Užitek

Na koncu pa pride najboljši čas, čas bivanja v ohlajenem ali toplem domu! Prepustite se razvajanju.

Brezplačno svetovanje

Strokovni sodelavci imajo na področju klimatskih naprav več kot 15 let delovnih izkušenj. Nasveti in konkretna shematska predstava sta ključni za vaše udobje in pravilno delovanje naprav.

Kontaktirajte nas

Zavedamo se, da je konkretna predstava o izgledu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah, ki so potrebne za zagotavljanje maksimalnega udobja v prostoru, za uporabnika zelo pomembna, zato smo veseli vsakega vprašanja.

Delovni čas

  • Ponedeljek - Petek 08:00 do 17:00
  • Telefon 24/7: 040 33 99 00
  • Email 24/7: info@split-klima.si

Partnerji: